دوره آموزشی رولت و شیرینی های تَر

-47%
اطلاعات اولیه برای شروع کار

کاغذ مناسب و صاف کردن مواد ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

نکاتی در مورد سینی ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

چاقوهای مناسب برش رولت ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

دما و حرارت فرهای مختلف ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

فرم دادن و رنگ کردن خامه قنادی ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

اسیاب کردن صحیح شکر دانه درشت ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.
رولت وانیلی

مواد اولیه مقاله

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

مواد اولیه (2) ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

طرز تهیه مواد ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

صاف کردن مواد داخل سینی ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

رولت بعد از پخت ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

خامه کشی و رول کردن ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

برش زدن رولت بدون تزئین ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

تزئین رولت با بریلو رنگی ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.
رولت دبل چاکلت

آماده سازی مواد ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

ریختن مواد داخل سینی ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

خامه کشی و رول کردن ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

تزئین با سس شکلات ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.
شیرینی تیتاپی

سفیده تخم مرغ مناسب شیرینی ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

خامه کشی ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

برش زدن کیک ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

برش مثلثی ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

برش تیتاپی و مثلثی ویدئو

شیرینی تر برشی

خامه کشی و سمبل کردن لایه ها ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

روکش کردن شیرینی ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

تزئین نهایی شیرینی ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

تزئین و برش شیرینی ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.
رولت خانگی

مواد اولیه مقاله

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

آماده کردن مواد ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

شکلاتی کردن و ریختن داخل سینی ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.
رولت طرح دار

رنگ کردن مواد و کشیدن طرح ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

رول کردن رولت ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

تصاویر چاپی فایل های ضمیمه

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.
رولت ترک (مالاگا)

مواد اولیه مقاله

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

معرفی مواد اولیه ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

آماده سازی مواد ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

دمای مناسب پخت رولت ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

خامه کشی و رول کردن ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

برش رولت ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

آماده کردن رولت ترک دار رنگی

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.
شیرینی ناپلئونی

مواد اولیه مقاله

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

آماده کردن خمیر ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

پنج لا رفتن سری اول ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

پنج لا کردن سری دوم ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

پنج لا رفتن سری سوم ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

ایجاد سوراخ، برش و قرار دادن داخل سینی ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

پایپ کردن خمیر وسط نان ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

تزئین و برش نهایی ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.
شیرینی مکزیکی ناپلئونی

برش شیرینی و رول کردن ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

تزئین کردن و برش ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.
رولت مکزیکی ساده

برش و تزئین ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.
شیرینی لطیفه

مواد اولیه مقاله

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

معرفی مواد اولیه ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

آماده کردن مواد ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

پایپ کردن مواد ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

خامه گذاری شیرینی ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.
نان خامه ای

مواد اولیه مقاله

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

معرفی مواد اولیه ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

داغ زدن خمیر ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

ریختن خمیر داخل قیف ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

پایپ کردن خمیر داخل سینی ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.
سوئیس رول طوفان

مواد اولیه مقاله

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

آماده کردن مایع رولت ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

ریختن مواد داخل سینی ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

نحوه رول کردن ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

برش رولت ویدئو

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.
شربت بار

طرز تهیه مقاله

خصوصی
این درس خصوصی می باشد. برای دسترسی به تمام دروس لازم است دروه را خریداری نمایید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دوره آموزشی رولت و شیرینی های تَر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد حساب خود شده باشید تا قادر به اضافه کردن تصاویر در نظرات باشید.

قیمت اصلی 450,000 تومان بود.قیمت فعلی 240,000 تومان است.

درصد پیشرفت دوره 100%
تعداد دانشجوها

دانشجوهای این دوره: نفر

نظرات کاربران

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دوره آموزشی رولت و شیرینی های تَر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد حساب خود شده باشید تا قادر به اضافه کردن تصاویر در نظرات باشید.

دوره‌های مشابه

پشتیبانی فنی وبسایت

09350645525

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری

دوره آموزشی رولت و شیرینی های تَر

قیمت اصلی 450,000 تومان بود.قیمت فعلی 240,000 تومان است.
آموزش خرید دوره هاکلیک کنید
+ +